MAAK KENNIS MET DE HAPPY FAMILY

IKO Instructeur / Eigenaar

Eric Plugge

Kitesurfen is een unieke beleving die me pakt en blij maakt. Na 30 jaar IT en een waslijst aan extreme sporten en avonturen heeft alles plaats gemaakt voor een uitdagend spel met de elementen. Met de Happy Kitesurf School wil ik jong en oud passioneren voor deze prachtige sport. Niets is aanstekelijker dan het blije gezicht van een cursist die de eerste meters maakt. Ontmoet mensen, bezoek exotische kitespots, vanuit je koffer (-bak), bij een club, zomer en winter: kitesurfen opent een nieuwe wereld.

Work hard, play hard, be happy!

PASSIE
SPORT
AVONTUUR
KITESURF
REIZEN
HAPPY
IKO Instructeur

Carlo Lugaro

Kitesurfen is mijn grote passie: spelen met de krachten van water en wind. Na iedere sessie kom ik met een grote glimlach terug op het strand. Na 15 jaar kitesurfen wil ik nu ook andere mensen hiermee blij maken. Kwaliteit en veiligheid staan voorop om je snel en met plezier te leren kitesurfen.

En wie weet misschien kom ook jij later terug op het strand met een brede glimlach!

PASSIE
VEILIGHEID
KWALITEIT
KITESURF
REIZEN
HAPPY
IKO Instructeur

Miqui Molenaar

Miqui is altijd vrolijk en kitesurfen zijn uitlaatklep! In 2018 zijn IKO L1 behaald en deze zomer op het strand naast zijn studie.

Voor leuke en veilige les ben je bij Miqui aan het goede adres!

PASSIE
SPORT
HUMEUR
KITESURF
REIZEN
HAPPY
CrazyFly Kiteboarding

CrazyFly Dealer

Happy is dealer van CrazyFly Kiteboarding, premium kwaliteit Made in Europe! CrazyFly ontwerpt en produceert alle kites en boards in een hypermoderne fabriek in Slowakije, en distribueert wereldwijd. Het complete assortiment van CrazyFly kites, boards, foils en bags is van hoge kwaliteit en stralen kwaliteit, functionaliteit en energie uit. De Happy kitesurflessen worden gegeven met Sculp kites, de allrounder uit de serie. Voor cursisten hebben we mooie deals!

Meer weten? Bezoek onze online shop, kom testen in Kijkduin, of neem contact op.

Kitesurfen
Windsurfen
Prijs/Kwaliteit
KITESURF
WINDSURF
Vacatures

IKO Instructeurs altijd welkom!

Je hebt je IKO AITC/ITC/MDC trainingen (bijna) in je zak en wil aan de slag als Instructeur! Meld je dan aan bij Happy, en heb je IKO L1 dan kan je direct aan de slag tegen de beste voorwaarden in de branche. Happy houdt van open, eerlijk en niet van fratsen. Jij bepaalt wanneer je beschikbaar bent, en Happy zorgt voor de rest. Werken bij Happy in combinatie met studeren of een andere baan is natuurlijk geen probleem. Maar eenmaal bij Happy dan wil je niet anders meer, zeker weten!

Lees de 40 redenen!

Klantgericht
Betrouwbaar
Beloning
IKO
ITC
AITC
MDC