Nog geen gratis IKO Account? Dan heb je beperkte toegang.

Over IKO

IKO Organization

IKO, International Kiteboarding Organization, biedt een compleet en wereldwijd erkend platform met alle bijbehorende standaarden voor veiligheid, kwaliteit en certificering voor kiteboarders, instructeurs en trainers. IKO dus.

Bezoek de IKO Website

IKO Instructeur?

Check je instructeur!

Wil jij les van een IKO gecertificeerde instructeur of een amateur? Juist, een IKO instructeur. Als jouw instructeur echt IKO is dan staat hij/zij in het register als Instructor L1. Check dit voordat je boekt! Happy werk alleen met IKO instructeurs.

Check IKO Instructeur

IKO Cursussen

Zoek een IKO cursus

IKO affiliated scholen en instructeurs bieden een compleet trainingsprogramma op elk nivo. Met een IKO training weet je zeker dat je veilig, gestructureerd en zonder ego-schade kitesurfen kunt leren. IKO dus!

Zoek een IKO Cursus

IKO Account

Gratis IKO Account

Maak nu je gratis IKO account aan, krijg toegang tot een schat aan informatie en andere voordelen. Met een IKO account kan je zelf je certificaat aanvragen en online cursussen en boeken raadplegen. IKO dus!

Maak IKO Account

Kitespots

Zoek een kitespot

Wanneer een waar kan je het beste kitesurfen? Geef de periode op waarin je wilt gaan kitesurfen of lessen en de interactieve kaart toont alle landen en IKO scholen aan kitespots met de beste omstandigheden. Makkelijk!

Zoek een kitespot

Wel een IKO Account? Profiteer van de voordelen.

IKO Card

IKO Card aanvragen

Je hebt kitesurflessen gehad van een IKO Instructeur. Vraag dan je IKO Card aan. Het certificaat wordt wereldwijd erkend zodat je overal kitesurfmateriaal kunt huren, of natuurlijk nog een lesje kunt plannen. Niet vergeten!

Aanvagen IKO Card

IKO eBooks

Lees een IKO eBook

Heb je een IKO account en een IKO card dan heb je toegang tot de online boeken van de cursussen die je hebt gedaan. Natuurlijk weet je alles al want je hebt les gehad van een IKO Instructeur. Maar toch handig als naslag!

Lees een IKO eBook

IKO eCourse

Doe een IKO eCourse

Wil je meer weten over materiaal, weer en getij, warming-up, redding, voorrang en nog veel meer? Dan kan je voor een paar dollar een online cursus volgen. Nadat je slaagt voor een examen wordt de cursus toegevoegd aan je account. Mooi toch!

Doe een IKO eCourse

IKO Video

Bekijk een IKO video

Met een IKO account heb je toegang tot een hele reeks van video's die verschillende onderwerpen uit de kitesurflessen nog eens duidelijk uitleggen. De instructievideo's zijn een mooie aanvulling op praktijklessen, of als er eens geen wind is. Kijken dus!

Kijk een IKO Video

IKO App

Download de IKO App

Download de IKO App en je hebt je IKO Card en cursusboeken altijd binnen handbereik. Ook de instructievideo's kan je bekijken op je smartphone. De overzichtelijke gallerij toont het wind-window, de kitesignalen en de voorrangregels. Altijd handig voor op de bank of strand!

IKO Google Play IKO App Store