Happy Newsletter - CrazyFly - Kitesurfles

Happy gaat over op CrazyFly!

Happy is nu dealer van CrazyFly!

Ja, je leest het goed! Happy gaat over op CrazyFly, een A1-klasse merk dat wordt ontworpen en geproduceerd in Europa. Voor de kitesurflessen zullen Sculp kites en o.a. Cruiser boards worden gebruikt. En omdat Happy ook dealer is geworden van CrazyFly is het volledige assortiment ook in de online kitesurfshop beschikbaar. CrazyFly heeft een flink assortiment met 3 verschillende kites, 10 twintip kiteboards, 2 foilboards, 3 foil-mast-sets en nog veel meer. En voor cursisten natuurlijk speciale aanbiedingen!

Waarom geen Bull?

Eerder dit jaar kondigde Happy voltrots aan met Bull te gaan samenwerken. Zo gezegd, zo gedaan. Het plan was om Bull in de school en winkel toe te passen, en in het voorjaar en najaar aan te sluiten bij de Bull school in Tarifa. Ambitieus, maar alles begint met een plan. In oktober waren we in Tarifa en hebben kennis gemaakt met het Bull team en het materiaal van Bull. Niks mis mee, totdat bleek dat Bull niet zelf fabriceerde maar dit overliet aan Chinezen. Dat was een flinke domper want Happy wilde juist een Europees product mede om praktische redenen.  Fabriceren in China is goedkoop, maar niet echt flexibel, bleek al snel. Eenmaal per jaar kon ik een bestelling opgeven voor de school en de winkel, en dat betekende veel voorraad houden. Nabestellen kon niet, en garantie en service waren niet afdoende geregeld. Kortom, dit was een show-stopper!

Waarom CrazyFly?

CrazyFly is "made in Europe", en om precies te zijn in een hypermoderne fabriek in Slowakije, een famliebedrijf. CrazyFly bestaat al even en heeft een uitgebreid assortiment van zeer hoge kwaliteit. Ze geven niet voor niets 3 jaar garantie, ongekend in de branche! De producten worden wereldwijd via 100' en dealers verkocht. De eerste vraag die ik had was "waar kitesurfen die gasten eigenlijk?", en dus met Google Maps aan de slag. En wat blijkt, CrazyFly heeft binnen een paar uur rijden legio kitespots op zee en meren. Kijk zelf maar eens. Dus waarom CrazyFly? Compleet assortiment, doorlopende productie, hoge kwaliteit, hoog servicelevel, 3 jaar garantie, geschikt voor de Happy Kitesurf School. Happy dus!

Nieuw concept: All-you-can-kitesurf-lessen in Tarifa!

Het voor- en najaar is het de bedoeling om ook kitesurflessen te organiseren in Tarifa. Je kan dan voor een vaste prijs een hele week kitesurflessen volgen, eventueel met accommodatie op 5 minuten van de kitespots. Je boekt je ticket, regelt een auto, en boekt bij Happy de all-you-can-kitesurf-les en je bent bij wind verzekerd van lessen. Natuurlijk geldt er een minimum aantal deelnemers en is het succes van de week mede afhankelijk van de wind. Details volgen binnenkort. Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor Happy News!

 

Work hard, play hard, be Happy!